onsdag 19. november 2008

På jakt etter skatter...:)

I dag har jeg vært litt rundt forbi i byn(bergen) og kikket litt i andre butikker enn bare panduro,og andre scrappebutikker for litt godis jeg kan bruke til scrappinga.

Og jammen fant jeg noe;)

Planen var å gå i en antikvitets butikk,men de hadde jo selfølgelig stengt når eg kom;)

På min leting etter skatter så kom jeg over den nyyydeligste butikken du kan tenke deg av interiør saker,"De små gleder",utrolig mye lekkert og veldig koselig liten butikk.jeg fant noen lekre postkort med engler trykt på gammel kartong,det er et nydelig postkort trykk bakpå også,veldig vintage.
og så fant jeg en charm som var så søt.Her kan du finne adressen til butikken:http://www.limco.no/


Og så..jeg gikk inn på H&M,der fant jeg en glitterspray-kan muligen brukes til å spraye bakrunner,bokstaver o.l??,og jeg fant noen billige øredobber,de kan jeg bare klippe av med en tang,og vips så har jeg søte,pene charms.Deretter var jeg på accessorize,der er det mye lekkert.fant et par "vintage"øredobber med grønt i,de måtte jeg ha,de skal brukes til en Lo som jeg har planlagt.og så fant jeg disse Ipod stickersene med bling,de kan jeg klippe ut og lime på feks swirler eller lignende.

Ellers,jeg roter rundt i skuffene og smykkene mine,finner jo gamle ting jeg ikke kunne tenkt meg å bruke lenger,men å ha de til scrappingen,det går jo glimrende!feks et kors med perler på som jeg alltid gikk med(fra 14-20 års alderen),det kan jo brukes til bilder fra den epoken,slik at man husker..;)
Fant også noen hårspenner i gammel gull,de kan brukes som "binders"
Vel,det var det,jeg oppdaterer senere med mer funn...gleder meg til å gå til antikvitets butikkene og loppemarkedene for å finne mer..;)


2 kommentarer:

Lene Aase sa...

Så mange flotte skatter du har funnet, lurt å gå rundt i andre butikker også:)

Klem fra Lene:)

Anne Kristine sa...

Gosj! Så mye lekkert du har funnet...så lurt å gå rundt å plukke litt stæsj i andre butikker...skal jeg huske neste gang jeg er ute på en runde.